Rejsen til IndoKina

 

Jeg rejser til Østen med ønske om, at komme til at opleve den følelse af vægtløshed, som længere tids frihed kan give...

 

I år har jeg ikke holdt sommerferie udover nogle få dage. Har derimod haft meget travlt privat, såvel som på job.

 

Jeg har igennem et stykke tid haft lyst til at (gen)opleve lidt mere af den asiatiske venlighed og mystik, som jeg fik en forsmag på, da jeg opholdt mig 10 dage i Ho Chi Minh City (Saigon, Vietnam) i april måned 2009.

 

Min rejse til IndoKina har været igennem flere stadier. Den er endt med at jeg rejser turen alene, så på flere måder bliver det både en indre og en ydre rejse.

 

Min forventning til turen er en bred blanding af såvel natur-, som af kulturelle oplevelser. Og i min planlægning har jeg forsøgt, at indpasse tid til såvel afslapning og oplevelse, som til fordybelse.

 

Håber at dette site vil være interessant, og forhåbentlig en inspiration til andre, som ønsker at rejse ud i verden for at opleve det fremmede.

 

Det er min overbevisning at vi, igennem oplevelser af andre menneskers måder at leve på, at indrette sig på og tænke på, har mulighed for at blive mere tolerante og rummelige mennesker, hvis vi lukker op og tager imod...

 

 

www.krog-larsen.dk © 2010 • Privacy Policy • Terms of Use

www.krog-larsen.dk